Διευκρίνηση Είδους & Κόστους Ιστοσελίδας
Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας πάντα ξεκινάει με την απάντηση στην ερώτηση «Τι είδους ιστοσελίδα χρειάζομαι για να με εξυπηρετήσει καλύτερα;» (π.χ. εταιρική παρουσίαση, προσωπικό hobby, πώληση προϊόντων και υπηρεσιών, blog, κτλ) Για τη διευκόλυνση σας, έχουμε ετοιμάσει ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων με τιμές που συμπεριλαμβάνουν όλα τα έξοδα για κατασκευή και διατήρηση ιστοσελίδας στο Internet για 1 ολόκληρο χρόνο!
Σε περίπτωση που οι προδιαγραφές των έτοιμων πακέτων δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης για να σας στείλουμε δωρεάν προσφορά.
Η συμβουλευτική περίοδος είναι Δωρεάν!
Επιλογή και καταχώρηση ηλεκτρονικής διεύθυνσης (π.χ. www.onomasas.gr , .com, .net, .org, eu. .κτλ.)
Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες καταχώρησης ονόματος ως επίσημος καταχωρητής και διαχειριστής ονομάτων χώρου .gr (Ε.Ε.Τ.Τ). Εάν υπάρχει ήδη κατοχυρωμένο domain γίνεται μεταφορά από τον προηγούμενο καταχωρητή σε εμάς χωρίς κανένα κόστος.
Άνοιγμα λογαριασμού Φιλοξενίας για την ιστοσελίδα & δημιουργία Ε-mail Μετά την επιλογή και καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, σας ανοίγουμε ένα λογαριασμό φιλοξενίας και δημιουργούμε τους λογαριασμούς e-mails που επιθυμείτε, σας βοηθάμε στην εγκατάσταση τους και σας στέλνουμε όλες τις οδηγίες (manuals) εγκατάστασης και χρήσης τους.
Δημιουργία Demo Ιστοσελίδας
Δημιουργούμε demo της ιστοσελίδας βάσει των πληροφοριών που μας έχετε δώσει και το ανεβάζουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε επιλέξει για να έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης και συμμετοχής στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας.
Επίδειξη & Τελικός έλεγχος Ιστοσελίδας Ολοκληρώνοντας το σχεδιασμό έχουμε πλέον μία ολοκληρωμένη ιστοσελίδα έτοιμη για το Internet. Μας δίνετε πιθανές τελικές αλλαγές και γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις.
Διαχείριση της ιστοσελίδας και Εκπαίδευση Σας παρέχουμε εκπαίδευση διαχείρισης της ιστοσελίδας στο τέλος του έργου, για να μπορείτε να είστε σε θέση να κάνετε τις οποιεσδήποτε ανανεώσεις άμεσα και εύκολα.
Εξόφληση Η εξόφληση του συνολικού συμφωνημένου κόστους του έργου θα γίνει με τη παράδοση (ανάπτυξη /εμφάνιση) της ιστοσελίδας στο Internet.
Προώθηση & Διαφήμιση Ιστοσελίδας Η εταιρία μας αναλαμβάνει την προετοιμασία της ιστοσελίδας σας με κατάλληλες λέξεις κλειδιά, την καταχώρηση της σε μηχανές αναζήτησης & καταλόγους π.χ. Yahoo, Google, Bing, Forthnet, IN.GR…
Ιστοσελίδες των πελατών μας βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης Υπηρεσία προώθησης ιστοσελίδας προσφέρεται Δωρεάν για κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε
Χρόνος κατασκευής ιστοσελίδας ανάλογα με το έργο.