Η AVACOM.GR είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του internet. Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι να παρέχει προηγμένες λύσεις και σχεδιάσεις ιστοσελίδων για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις ιδέες σας και να προβάλλεται το όραμά σας αποτελεσματικά.

Τι κάνουμε;

Α

 • Κατασκευή ιστοσελίδων
 • Κατασκευή eshop
 • Mobile εφαρμογές
 • Δημιουργία λογότυπου
 • Φιλοξενία
 • Καταχώρηση ονομάτων χώρου
 • Τεχνική επιδιόρθωση υπολογιστών και ειδών τεχνολογίας
 • Η AVACOM.GR ιδρύθηκε το 2008 στην Αθήνα και πλέον έχει το 1ο της κατάστημα στην Ηλιούπολη , Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 11. Δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στις υπηρεσίες προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός, ακούμε τις ανάγκες του και παρέχουμε λύσεις για αυτές, πάντα με γνώμονα την σχέση κόστους/ποιότητας και φυσικά την μελλοντική ανάπτυξη. Κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου δυναμικότητας, χρειάζεται απαραίτητα παρουσία στο internet, ηλεκτρονική προβολή, άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, Πλέον η ιστοσελίδα είναι πιο σημαντική ακόμα και από το σταθερό τηλέφωνο (το οποίο ήταν κάποτε ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας). Όλα γίνονται ηλεκτρονικά, (αναζητήσεις, αγορές, κριτικές, σχόλια) έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

  Στην AVACOM.GR το γνωρίζουμε αυτό!

  Γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς στόχους. Μαζί λοιπόν φτιάχνουμε την σελίδα της επιχείρησης σας, από την πιο απλή μέχρι και τη πιο πολύπλοκη κατασκευή e-shop, αναλαμβάνουμε την προβολή σας στα κοινωνικά δίκτυα, χειριζόμαστε όλη την ιντερνετική σας ταυτότητα.

  Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματούν εδώ. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση/υποστήριξη όλου του εξοπλισμού σας (pc, laptop, εκτυπωτές, routers, racks, ταμειακών μηχανών και άλλων συσκευών) καθώς και την έντυπή σας διαφήμιση (φυλλάδια, κάρτες, φακέλους, αυτοκόλλητα βιτρίνας, αυτοκόλλητα τοίχου, διακόσμηση καταστήματος).

  Παρέχουμε οικονομικά προσιτή ανάπτυξη και σχεδίαση ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβάνοντας τους στόχους της επιχείρησής σας, αναλύσεις της αγοράς που δραστηριοποιείστε.

  Στρατηγική μας

  Να ακούμε πάντα αυτό που θέλετε, τους στόχους σας, το προϊόν ή την ιδέα που θέλετε να προωθήσετε και να το υλοποιούμε στο μέγιστο. Μαζί θα συνεργαστούμε για να το καταφέρουμε. Θα σας παρέχουμε τις καλύτερες σχεδιαστικές και προωθητικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην υψηλότερη κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης και τους διαδικτυακούς καταλόγους. Η σχεδίαση του ιστότοπού σας θα σας βοηθήσει στη βελτίωση της αξιοπιστίας και της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας.

  Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις ανάπτυξης των ιστοσελίδων σας εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Η λύσεις μας σας επιτρέπουν να εργαστείτε μαζί τους ακόμη κι όταν είσαστε εκτός γραφείου και μπορούν να εξασφαλίσουν τη βελτίωση των εσόδων σας.