Σχεδιασμός Ιστοσελίδας –Web Design
Η σελίδα σας, ένα παράθυρο στον κόσμο!

Με τον όρο web design εννοούμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων (web sites) για το διαδίκτυο (internet). Είναι μια διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνική. Αισθητική και τεχνογνωσία. Οι σύγχρονοι κανόνες του web design θέλουν ιστοσελίδες καλαίσθητες, λειτουργικές, με πλούσιο περιεχόμενο και σεβασμό στα standards του διαδικτύου.


Η AVACOM υλοποιεί όμορφα και καθαρά web sites με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, που αναδεικνύουν την εταιρική σας ταυτότητα με τον πιο ανάγλυφο τρόπο. Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι στις μέρες μας ζήτημα κύρους.

Στο ενεργητικό μας έχουμε ιστοσελίδες μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, επιτυγχάνοντας κάθε φορά τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην καλαίσθητη εμφάνιση και την ανάδειξη του περιεχομένου. Αναπτύσσουμε για εσάς τα ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορούν να φέρουν ανθρώπους από κάθε σημείο της γης κοντά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η εποχή του ηλεκτρονικού επιχειρείν είναι εδώ και τα μέσα που το αξιοποιούν είναι στα χέρια σας!

Με ένα e-commerce σύστημα μπορείτε να διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας online, να τα παρουσιάζετε με ελκυστικό τρόπο και να δέχεστε ηλεκτρονικές παραγγελίες, προσεγγίζοντας ένα κοινό που διαφορετικά δε θα ήταν δυνατό να πλησιάσετε.


Ζητήστε Πληροφορίες